Zašto je ljeti najbolje kupovati namještaj?

Dok se neki ljeti vole odmarati na plaži uz koktel u ruci, drugima je su dugi i topli ljetni dani idealno vrijeme za osvježenje doma ili vikendica. Godišnji odmor tako postaje vrijeme za radnu akciju, a ako ste razmišljali o kupovini novog namještaja, ljeto je idealno vrijeme za to. Evo i nekoliko razloga zašto.

 

1. Velika sezonska sniženja i popusti

 

Ljeto je vrijeme kada mnoge trgovine organiziraju velike sezonske rasprodaje kako bi napravile mjesta za jesenske i zimske kolekcije. Ovo je savršena prilika za kupce da iskoriste popuste i sniženja na raznovrstan namještaj i dekoracije koji će vaš dom učiniti ljepšim i funkcionalnijim.

 

U Prima salonima i na webshopu sada kreće val velikih ljetnih popusta, zato je ljeto idealno vrijeme za manja ili veća preuređenja doma. Požurite u Prima salone na ljetno sniženje od 4. do 7. kolovoza i opremite dom uz brzu isporuku odabranih artikala te uštede do čak 60%.

 

 

2. Više slobodnog vremena

 

Budući da upravo ljeti mnogi ljudi uzimaju godišnji odmor, imaju i više slobodnog vremena za preuređenje i osvježavanje doma. Kupovina novog namještaja može biti dio tih promjena, omogućujući vam da stvorite ugodniji i funkcionalniji prostor. Bez stresa svakodnevnih obaveza, imate priliku detaljno se posvetiti uređenju svog doma, pomno birajući komade koji će najbolje odgovarati vašim potrebama i stilu.

 

 

3. Potreba za većom razinom udobnosti i funkcionalnosti

 

Tijekom ljeta, kada svi nekako imaju malo više slobodnog vremena, mnogi domovi postaju centar okupljanja za obitelj i prijatelje. Kupovina novog namještaja može poboljšati udobnost i funkcionalnost prostora za sve aktivnosti, od opuštenih druženja u dnevnom boravku do formalnih večera u blagovaonici. Novi namještaj može transformirati vaš prostor, čineći ga ugodnijim i privlačnijim za sve goste.

 

4. Lagodno isprobavanje namještaja u salonima

Topli ljetni dani idealni su za posjet salonima namještajem. Lagani uvjeti vožnje i opuštenija atmosfera u rashlađenim salonima omogućuju kupcima da temeljito pregledaju i isprobaju namještaj, osiguravajući da donesu najbolji izbor za svoj dom.

 

 

Bez gužve i stresa, možete pažljivo razmotriti svaki komad, sjesti na garnituru ili isprobati krevet te donijeti informiranu odluku. U Prima salonima uređenim u konceptu 100% tvoje – na Jankomiru, u Puli i Makarskoj – predahnite i u Prima caféu.

 

 

5. Prilike za renovacije i preuređenje

 

Dugotrajni dani i povoljni vremenski uvjeti omogućuju lakše izvođenje radova, a kupovina namještaja u tom periodu osigurava da vaš novi prostor bude potpuno opremljen i spreman za korištenje. Bez obzira na to planirate li preurediti cijeli dom uz pomoć naših dizajnera koji će vas dočekati u studiju za dizajn ili samo jednu prostoriju, ljeto nudi savršene uvjete za realizaciju vaših projekata.

 

 

Ako ste u potrazi za novom garniturom za dnevna soba, elegantnim blagovaonskim stolom ili novom kuhinjom, ljeto u Primi je pravo vrijeme za osvježenje vašeg doma.

 

Podijeli:

  • Vlastita proizvodnja
    Prima za Vas upravlja kompletnim procesom proizvodnje namještaja od razvoja proizvoda i proizvodnje do dostave i montaže.
  • Domaća sirovina
    Prima koristi vrhunsku domaću sirovinu za izradu hrvatskog Prima namještaja.
  • Jamstvo kvalitete
    Prima, certificirani proizvođač namještaja, jamči vrhunsku kvalitetu te kontrolirane dobavljače.
  • Kratki rokovi isporuke
    Vlastiti razvoj proizvoda, proizvodnja, dostava i montaža omogućuje kratke rokove isporuke našim kupcima.
  • Razgranata mreža salona
    Prima je najveći maloprodajni lanac namještaja u regiji sa razgranatom mrežom od 57 Prima salona u Hrvatskoj.
  • Brza montaža i dostava
    Vlastita proizvodnja i brza izrada omogućuju kvalitetnu i brzu dostavu i montažu u Vašem domu.
  • Stručno savjetovanje
    Vrhunski tim Prima stručnjaka na usluzi Vam je pri odabiru cjelovitog rješenja za opremanje stanova, apartmana ili kuća za odmor.
  • Individualan pristup
    Za Vas radimo besplatnu izmjeru u Vašem domu i prijedlog idejnog rješenja opremanja interijera.
  • Hrvatski dizajn
  • Hrvatska proizvodnja
  • Hrvatska kvaliteta