Želite izbjeći gužve na cestama, ali trebate novi namještaj? Vrijeme je da otkrijete našu virtualnu šetnju salonom

Jeste li ikada poželjeli pregledati našu cijelu ponudu namještaja u salonu bez napuštanja svog doma? Sada je to moguće!

 

 

Želite prošetati našim salonom u 2 sata ujutro? Može! Dajte si oduška i u miru pregledajte sve što vas zanima zahvaljujući 3D virtualnoj šetnji.

 

Prostor nedavno renoviranog Prima salona na Jankomiru koji se prostire na gotovo 4000 kvadrata stručnjaci su snimili u horizontalnim i vertikalnim smjerovima kako biste se osjećali kao da uistinu šećete našim salonom.

 

Doživite naš salon na potpuno novi način, kada god vam odgovara, istražujući svaki kutak i svaki komad namještaja iz udobnosti svog doma. Ova tehnologija čini vašu kupovinu jednostavnijom, bržom i ugodnijom. Izdvojili smo sedam razloga koji to i potvrđuju!

 

1. Praktična dostupnost 24/7

 

Naš virtualni salon je uvijek otvoren. Bilo da želite pregledavati našu ponudu ujutro, poslijepodne ili kasno navečer, 3D virtualna šetnja vam omogućava da to učinite kad god vama odgovara. Sve što vam je potrebno je internet veza.

 

2. Ušteda vremena

 

Ako, recimo, želite samo provjeriti kako neka garnitura, stol, kuhinja ili neki drugi komad namještaja izgleda u stvarnom interijeru, možete jednostavno otvoriti našu 3D virtualnu šetnju i odmah započeti pretragu. Svaki kutak našeg salona vam je na dohvat ruke jer vam 3D virtualna šetnja omogućuje da se zaista krećete kroz prostor objekta kao da ste tamo.

 

 

3. Detaljan pregled proizvoda

 

Naša 3D virtualna šetnja omogućava vam detaljan pregled svakog komada namještaja. Možete se približiti, zumirati i pregledavati proizvode iz različitih uglova, što vam omogućava da vidite sve detalje koji su često važni prilikom donošenja odluke o kupovini.

 

4. Bolje planiranje prostora

 

Galerije fotografija, statične panorame u 360° i video snimke objekta ne nude ovakav osjećaj realnosti. Ova interaktivna 3D virtualna prezentacija omogućuje realan prikaz objekta uz emocionalnu povezanost s prostorom nakon čega imate osjećaj da ste ga zaista posjetili. Pomoću 3D virtualne šetnje, možete preciznije zamisliti kako će se naš namještaj uklopiti u vaš prostor. Ovaj interaktivni alat vam omogućava da vidite proporcije i dimenzije proizvoda u odnosu na vaš prostor.

 

 

5. Interaktivno iskustvo

 

Naša 3D virtualna šetnja nije samo pregled proizvoda po salonu – to je interaktivno iskustvo. Možete kliknite na proizvod koji vam se sviđa za više informacija. Preusmjerit ćemo vas na željeni proizvod u našem webshopu, gdje su navedene detaljnije informacije o artiklu poput dimenzija, materijala i dostupnih boja. Potom možete brzo i jednostavno izvršiti kupovinu putem našeg intuitivnog webshopa. Sve je dizajnirano tako da vam pružimo najjednostavnije i najugodnije iskustvo kupovine.

 

 

6. Aktualnost ponude

 

Naša 3D virtualna šetnja je povezana s webshopom kojeg redovito ažuriramo kako bi vam prikazali najnoviju ponudu, nove kolekcije i promotivne akcije. Budite među prvima koji će iskoristiti akcijske uštede.

 

7. Povećana dostupnost

 

Bez obzira gdje se nalazite, naš salon je sada dostupan svima. Bilo da živite daleko od naših fizičkih lokacija ili imate poteškoća s kretanjem, naša 3D virtualna šetnja omogućava vam da pregledate cijelu našu ponudu bez ikakvih ograničenja.

 

Uredite svoj dom u Prima salonu ili webshopu uz pomoć virtualne stvarnosti!

 

Prošećite našim salonom iz udobnosti svog doma i otkrijte koliko je jednostavno i ugodno kupovati namještaj online uz pomoć inovativnih alata poput 3D virtualne šetnje.

Podijeli:

  • Vlastita proizvodnja
    Prima za Vas upravlja kompletnim procesom proizvodnje namještaja od razvoja proizvoda i proizvodnje do dostave i montaže.
  • Domaća sirovina
    Prima koristi vrhunsku domaću sirovinu za izradu hrvatskog Prima namještaja.
  • Jamstvo kvalitete
    Prima, certificirani proizvođač namještaja, jamči vrhunsku kvalitetu te kontrolirane dobavljače.
  • Kratki rokovi isporuke
    Vlastiti razvoj proizvoda, proizvodnja, dostava i montaža omogućuje kratke rokove isporuke našim kupcima.
  • Razgranata mreža salona
    Prima je najveći maloprodajni lanac namještaja u regiji sa razgranatom mrežom od 57 Prima salona u Hrvatskoj.
  • Brza montaža i dostava
    Vlastita proizvodnja i brza izrada omogućuju kvalitetnu i brzu dostavu i montažu u Vašem domu.
  • Stručno savjetovanje
    Vrhunski tim Prima stručnjaka na usluzi Vam je pri odabiru cjelovitog rješenja za opremanje stanova, apartmana ili kuća za odmor.
  • Individualan pristup
    Za Vas radimo besplatnu izmjeru u Vašem domu i prijedlog idejnog rješenja opremanja interijera.
  • Hrvatski dizajn
  • Hrvatska proizvodnja
  • Hrvatska kvaliteta