Veliko otvorenje na Jankomiru: Uštede do 60%, besplatni ručak i pokloni za kupce

Pripremite se za veliko slavlje jer Prima Jankomir časti cijelu Hrvatsku uštedama do čak 60% na sav namještaj! Od 6. do 19. lipnja u svim Prima salonima i na webshopu iskoristite atraktivne uštede na namještaj te do 20% na dekoracije za dom. Otkrijte i 20 top proizvoda po najnižim cijenama te pronađite sve što vam treba za kompletno uređenje doma, vikendice ili apartmana, a sve to unutar vašeg budžeta.

 

Dođite 8. lipnja na veliko otvorenje u Škorpikovu 22 gdje svakog kupca čeka ručak, a pripremili smo i druga iznenađenja.

 

 

U Prima grupi koja se na tržištu ističe kao najveći domaći proizvođač namještaja, s vlastitim proizvodnim pogonima te razgranatom maloprodajnom mrežom s gotovo 70 salona u na tržištu jugoistočne Europe, ovog lipnja prevladava slavljeničko raspoloženje jer se otvara najveći salon namještaja dosad.

 

Ponuda na više od 3.000 kvadrata

Salon koji se već 9 godina nalazi na Jankomiru, na poznatoj adresi ulica Velimira Škorpika 22, i koji je mnogima omiljena šoping destinacija kada je u pitanju uređenje doma sada je dobio posve novo ruho.

 

 

Naš salon, koji se renovirao zadnjih mjeseci, sada se proteže na čak 3650 kvadrata i uređen je u novom prodajnom konceptu "100% tvoje", koji čini kupovinu namještaja još većim užitkom.

 

 

Već 30 godina se bavimo proizvodnjom namještaja i ono što je najvažnije, cilj svega je da zaista napravimo namještaj koji će biti ugodan i kvalitetan, s kojim će naši kupci uvijek biti zadovoljni, ne samo pri izboru nego i kod upotrebe. Sve što radimo, radimo upravo za naše kupce. Želimo im ponuditi moderan i kvalitetan namještaj po povoljnim cijenama u salonima koji su opremljeni po konceptu osmišljenom na europskoj razini“, rekao je vlasnik i direktor Prima grupe Renato Radić.

 

 

Bolji doživljaj kupovine

 

U kreiranju novog prodajnog koncepta „100% tvoje“ po kojem je ujedno i uređen salon Prima je surađivala s Brigadom, poznatom agencijom za dizajn koja je uvrštena među 100 najboljih arhitektonskih tvrtki u svijetu.

 

 

„Ovaj novi koncept prodaje i uređenja salona nastao je jer želimo našim kupcima omogućiti da što lakše sve prostorije svog doma opreme u istom stilu, kvaliteti i materijalima. U salonu imamo i prostor za 3D planiranje te studio za dizajn, kako bi kupci zajedno s našim prodajnim savjetnicima i dizajnerima stvorili najbolje i najkvalitetnije rješenje po svom ukusu, stilu i kvaliteti koju očekuju, uvijek po najpovoljnijoj cijeni. Cilj je stvoriti ugodu i što bolji doživljaj kupovine“, objasnio je Radić i pozvao kupce da se pridruže Prima grupi u slavlju.

 

 

Veliko slavlje i pokloni za kupce ove subote na Jankomiru

 

Pozivamo vas da nam se pridružite na velikom slavlju u subotu, 8. lipnja od 11 sati u Prima salonu na Jankomiru.

 

Uz dobru glazbu, puno šarenih balona i slanih Prima kokica, svi kupci na otvorenju uživat će u slasnom besplatnom ručku, a pripremili smo i brojna iznenađenja. Tako smo za prvih 50 kupaca koji u salonu na Jankomiru kupe minimalno tri Gorenje aparata, osigurali smo posebne poklone koji će dobro doći svakom kućanstvu.

 

 

 

U 13 sati možete se priključiti besplatnoj radionici „Tajne lijepo organiziranog ormara“ na kojoj ćete saznati 3 ključna trika prema metodi slavne Marie Kondo, popularne japanske savjetnica za organizaciju, uz koja svatko od vas može imati funkcionalan ormar. Radionicu će voditi certificirana KonMari konzultantica Marija Budija Bingula.

 

Dođite u subotu na Jankomir i uključite se u nagradnu igru

 

Pozivamo vas da se uključite i u nagradnu igru te da pronađete skrivene poklone. Uz malo truda, možete osvojiti vrijedne nagrade, među kojima je i Prima poklon bon od 1000 €!

 

 

Ne propustite priliku posjetiti naš novi, veći i ljepši salon u Jankomiru te uživati u super prilici za šoping uz popuste na sav namještaj koji se penju sve do 60%. Ove uštede vrijede za članove Prima kluba i ne zbrajaju se međusobno.

 

Ove subote svratite do najbližeg Prima salona i proslavite s nama – 100% nova Prima čeka vas na Jankomiru!

Podijeli:

  • Vlastita proizvodnja
    Prima za Vas upravlja kompletnim procesom proizvodnje namještaja od razvoja proizvoda i proizvodnje do dostave i montaže.
  • Domaća sirovina
    Prima koristi vrhunsku domaću sirovinu za izradu hrvatskog Prima namještaja.
  • Jamstvo kvalitete
    Prima, certificirani proizvođač namještaja, jamči vrhunsku kvalitetu te kontrolirane dobavljače.
  • Kratki rokovi isporuke
    Vlastiti razvoj proizvoda, proizvodnja, dostava i montaža omogućuje kratke rokove isporuke našim kupcima.
  • Razgranata mreža salona
    Prima je najveći maloprodajni lanac namještaja u regiji sa razgranatom mrežom od 57 Prima salona u Hrvatskoj.
  • Brza montaža i dostava
    Vlastita proizvodnja i brza izrada omogućuju kvalitetnu i brzu dostavu i montažu u Vašem domu.
  • Stručno savjetovanje
    Vrhunski tim Prima stručnjaka na usluzi Vam je pri odabiru cjelovitog rješenja za opremanje stanova, apartmana ili kuća za odmor.
  • Individualan pristup
    Za Vas radimo besplatnu izmjeru u Vašem domu i prijedlog idejnog rješenja opremanja interijera.
  • Hrvatski dizajn
  • Hrvatska proizvodnja
  • Hrvatska kvaliteta