Svi kreću tek u proljeće i griješe! Saznajte zašto se u jesen opremaju apartmani

Jesen na moru nosi poseban šarm – mirnije plaže, svjež zrak i umirujuće boje prirode. No, osim što je savršeno doba za uživanje u opuštajućim šetnjama uz obalu, jesen je i idealno vrijeme za nešto praktičnije – opremanje i renoviranje apartmana.

 

 

Upravo je to tajna uspješnih iznajmljivača koji se, čim završi aktualna sezona, bacaju u pripreme za sljedeću. Ako se i vi bavite iznajmljivanjem apartmana ili se tek planirate baciti u taj biznis, otkrijte zašto je jesen idealan period za ulaganje u uređenje svog prostora.

 

Vansezonski period bez gostiju

S dolaskom jeseni završava se intenzivna turistička sezona, što znači da su apartmani uglavnom prazni. To je idealno vrijeme za izvođenje radova, bez pritiska da morate "zatvoriti" apartman zbog dolazaka gostiju. U miru možete raditi na svim popravcima, renovacijama i opremanjima koje ste možda odlagali tijekom ljeta.

 

 

Bolji uvjeti za rad

Tijekom jeseni, temperature su blaže i povoljnije za izvođenje radova na uređenju prostora. Ljetne vrućine mogu biti iscrpljujuće i za vas i za radnike, dok su jesenje temperature savršene za postavljanje namještaja, bojanje zidova,  zamjenu stolarije, postavljanje novih blok kuhinja – sve radove u interijeru.

 

 

Priprema za predsezonu

Renoviranje i opremanje apartmana u jesen osigurava da će sve biti spremno za prve goste već u predsezoni. Za Uskrs se često bilježi prvi val posjetitelja, a ako vaš apartman bude novouređen, s novim i udobnim krevetima, to će vam omogućiti da privučete veći broj gostiju i ostvarite prve prihode prije vrhunca sezone. Svjež, moderan izgled apartmana garantira bolje recenzije i veći interes iznajmljivača.

 

 

Kupovina namještaja uz super popuste

 

Jedna od ključnih prednosti opremanja apartmana u jesen je mogućnost kupovine namještaja po povoljnijim cijenama. Jesen je često period popusta i sniženja, pa možete nabaviti visokokvalitetne komade namještaja, poput modernih garnitura ili trosjeda na razvlačenje koji u apartmanu funkcioniraju kao dodatni ležaj, po izuzetno pristupačnim cijenama. Ovdje dolazi na scenu Prima, kao vaš savršeni partner u opremanju prostora.

 

 

Prima – vaš partner za opremanje interijera

 

Naši saloni diljem Hrvatske nude širok asortiman funkcionalnog, modernog i dugotrajnog namještaja koji je savršen za apartmane na moru ili kuće za odmor. Bilo da opremate dnevnu, spavaću sobu ili kuhinju, Prima ima sve što vam je potrebno na jednom mjestu. Namještaj je dizajniran tako da maksimalno iskoristi svaki kvadratni metar prostora, a istovremeno pruži osjećaj udobnosti i elegancije.

 

 

Zahvaljujući bogatoj ponudi u Prima salonima i na webshopu, bez puno muke, na jednom mjestu ćete pronaći namještaj za opremanje svake prostorije vašeg apartmana ili kuće za odmor.

 

Prima je najveći hrvatski proizvođač namještaja, s vlastitim dizajnom i proizvodnjom. Posebno se ističemo na tržištu jer vam jedini nudimo mogućnost opremanja svih prostorija u istom stilu, bojama i materijalima, bilo da je riječ o tapeciranom ili pločastom namještaju.

 

 

Neovisno o stilu, veličini budžeta i kvadraturi s kojom raspolažete, naši prodajni savjetnici i dizajneri interijera pomoći će vam da u našem bogatom asortimanu pronađete najbolje rješenje za svoj interijer, a usluge dostave i montaže omogućit će vam da sve bude spremno na vrijeme.

 

Otkrijte i moderne dekoracije brendova COCO maison i Atmosphera koji će dodati završnu dozu elegancije vašem apartmanu.

 

 

Trendovi i modernizacija

Jesen je također idealno vrijeme da osvježite prostor novim trendovima u dizajnu. Moderne linije, jednostavni oblici i prirodni materijali dominiraju interijerima. Prima nudi upravo takav namještaj, s posebnim fokusom na funkcionalnost, kvalitetu i estetiku. Osim toga, apartmani opremljeni novim i modernim namještajem bit će atraktivniji na tržištu iznajmljivanja.

 

 

Ako želite da vaš apartman na moru blista u nadolazećoj sezoni, Prima vam nudi sve što vam je potrebno kako biste ga u cijelosti opremili već za prve proljetne goste – baš na vrijeme za predsezonu i Uskrs.

 

Ne čekajte! Posjetite najbliži Prima salon ili webshop i osigurajte sve što vam je potrebno kako biste u potpunosti opremili svoj apartman.

 

Otkrijte 3D virtualnu šetnju našim salonom na Jankomiru i otkrite novu kolekciju namještaja za opremanje apartmana, a inspiraciju pronađite u našem novom katalogu Prima interijeri 2024.

 

Investirajte u jesen – pripremite se za uspješnu sezonu!

 

Podijeli:

  • Vlastita proizvodnja
    Prima za Vas upravlja kompletnim procesom proizvodnje namještaja od razvoja proizvoda i proizvodnje do dostave i montaže.
  • Domaća sirovina
    Prima koristi vrhunsku domaću sirovinu za izradu hrvatskog Prima namještaja.
  • Jamstvo kvalitete
    Prima, certificirani proizvođač namještaja, jamči vrhunsku kvalitetu te kontrolirane dobavljače.
  • Kratki rokovi isporuke
    Vlastiti razvoj proizvoda, proizvodnja, dostava i montaža omogućuje kratke rokove isporuke našim kupcima.
  • Razgranata mreža salona
    Prima je najveći maloprodajni lanac namještaja u regiji sa razgranatom mrežom od 57 Prima salona u Hrvatskoj.
  • Brza montaža i dostava
    Vlastita proizvodnja i brza izrada omogućuju kvalitetnu i brzu dostavu i montažu u Vašem domu.
  • Stručno savjetovanje
    Vrhunski tim Prima stručnjaka na usluzi Vam je pri odabiru cjelovitog rješenja za opremanje stanova, apartmana ili kuća za odmor.
  • Individualan pristup
    Za Vas radimo besplatnu izmjeru u Vašem domu i prijedlog idejnog rješenja opremanja interijera.
  • Hrvatski dizajn
  • Hrvatska proizvodnja
  • Hrvatska kvaliteta