Osjećajte se kao pobjednici u svom domu

Ne morate biti u Parizu da biste uživali u Ljetnim olimpijskim igrama koje se u ovom gradu svjetla, ljubavi, visoke mode i ponajboljih slastica održavaju od 26.7. do 11.8.2024. godine. Dovoljno je da dašak olimpijskog duha unesete u svoj dom!

 

 

Više od 10.000 sportaša iz cijelog svijeta koji će se natjecati za olimpijsko zlato simbol su izdržljivosti, snage i predanosti - baš kao i naših 73 sportaša i sportašica koji će se natjecati u 15 sportova.

 

Pobjednički stil za zlatne uspomene

 

Bodrite naše sportaše sa stilom iz udobnosti svoje dnevne sobe. Odaberite Prima namještaj hrvatske proizvodnje izrađen prema najvišim standardima udobnosti. Naša velika kolekcija namještaja za uređenje dnevne sobe pruža vam mogućnost da kreirate prostor u kojem ćete se osjećati kao da ste osvojili zlato. Uz Prima namještaj vaša dnevna soba postaje mjesto gdje se spajaju elegancija, funkcionalnost i udobnost.

 

 

Gledajući naše olimpijce kako se bore za zlato u Parizu, osjetite ponos i podršku iz udobnosti svoje Prima dnevne sobe. Povežite se s prijateljima i obitelji, stvorite svoje zlatne uspomene. Zajednički trenuci radosti i ponosa, bit će ljepši i udobniji uz vrhunski dizajn i kvalitetu Prima namještaja.

 

 

Namještaj koji je zlata vrijedan

 

Proizvodnji svakog komada namještaja pristupamo taktično, gotovo kao sportaši. Pazimo na svaki detalj. Posebno nam je važna kvaliteta i izdržljivost materijala od kojih se u naših šest tvornica kreira namještaj koji je zlata vrijedan. Zato s posebnim ponosom ističemo kako koristimo najkvalitetniju hrvatsku bukvu i hrast, proglašen najboljim u Europi.

 

 

Tkanine koje koristimo za tapeciranje namještaja poput garnitura, fotelja, kreveta i stolica iznimno su izdržljive i otporne. Svakodnevno će pobijediti u borbi s vašim radoznalim mališanima ili pak kućnim ljubimcima.

 

Uživajte u vrhunskom komforu naših garnitura, koje su dizajnirane da pruže maksimalnu udobnost za opuštanje nakon napornog dana ili uzbudljivog natjecanja.

 

 

Francuske dekoracije za vaš dom

 

Posjetite naše salone i webshop te istražite širok asortiman namještaja koji će vaš dom učiniti pravim olimpijskim središtem, posebno ako ga obogatite dekoracijama u zlatu, srebru ili bronci.

 

 

U odabranim Prima salonima i na webshopu možete pronaći veliki izbor modernih dekoracija francuskog brenda Atmosphera koje će u vaš dom dodati šarm.

 

 

Osjećajte se kao pobjednici u svom domu. Stoga, unesite olimpijski duh u svoj životni prostor i stvorite nezaboravne zlatne trenutke okruženi najboljim Prima namještajem. Dopustite da vas kvaliteta, dizajn i udobnost našeg namještaja inspiriraju dok zajedno bodrimo naše sportaše u borbi za olimpijsko postolje.

 

Podijeli:

  • Vlastita proizvodnja
    Prima za Vas upravlja kompletnim procesom proizvodnje namještaja od razvoja proizvoda i proizvodnje do dostave i montaže.
  • Domaća sirovina
    Prima koristi vrhunsku domaću sirovinu za izradu hrvatskog Prima namještaja.
  • Jamstvo kvalitete
    Prima, certificirani proizvođač namještaja, jamči vrhunsku kvalitetu te kontrolirane dobavljače.
  • Kratki rokovi isporuke
    Vlastiti razvoj proizvoda, proizvodnja, dostava i montaža omogućuje kratke rokove isporuke našim kupcima.
  • Razgranata mreža salona
    Prima je najveći maloprodajni lanac namještaja u regiji sa razgranatom mrežom od 57 Prima salona u Hrvatskoj.
  • Brza montaža i dostava
    Vlastita proizvodnja i brza izrada omogućuju kvalitetnu i brzu dostavu i montažu u Vašem domu.
  • Stručno savjetovanje
    Vrhunski tim Prima stručnjaka na usluzi Vam je pri odabiru cjelovitog rješenja za opremanje stanova, apartmana ili kuća za odmor.
  • Individualan pristup
    Za Vas radimo besplatnu izmjeru u Vašem domu i prijedlog idejnog rješenja opremanja interijera.
  • Hrvatski dizajn
  • Hrvatska proizvodnja
  • Hrvatska kvaliteta