Okitite svoj dom zlatom

Pažljivo odabrani i strateški postavljeni, zlatni akcenti podižu cijeli interijer na novu razinu.

 

Zlatne dekoracije u interijeru već su dugo sinonim za luksuz, eleganciju i profinjenost. Dodavanjem zlatnih elemenata u dom stvara se toplina, sjaj i osjećaj prestiža, pretvarajući svaki prostor u sofisticirano utočište.

 

 

No, kao i kod svake jake boje ili materijala, važno je znati kako ih pravilno koristiti kako bi se postigao savršen balans između elegancije i raskoši.

 

 

Zlatne dekoracije u Prima salonima i na webshopu

 

Zlato se odlično uklapa u različite stilove interijera – od klasičnog i vintage, do modernog i minimalističkog. Njegova toplina i reflektivna svojstva mogu oživjeti prostorije i dodati im dinamiku. Jedan od najvećih trikova u dekoriranju zlatom je umjerenost – zlato je najsnažnije kada se koristi suptilno, kao naglasak koji ističe ključne dijelove prostora.

 

 

U Prima salonima i na webshopu možete pronaći veliku paletu zlatnih dekoracija modernog dizajna i kvalitetne izrade s potpisom nizozemskog brenda COCO maison te francuskog brenda Atmosphera.

 

Zlatni dodir za svaku prostoriju

 

U dnevne sobe zlatni detalji poput svjetiljki, vaza ili raznih figurica unijet će sjaj. Posebno dolaze do izražaja u prostorijama s neutralnim bojama poput bijele, sive ili tamnoplave.

 

 

Spavaće sobe mogu profitirati od suptilnih zlatnih akcenata, poput satova ili ukrasnih jastučića koji dodaju luksuz bez narušavanja mirne atmosfere.

 

 

Blagovaonice i hodnici su idealna mjesta za zlatne elemente poput poslužavnika, dekorativnih posuda, svijećnjaka, ogledala ili zidnih satova, koji unose eleganciju. Zlatne dekoracije mogu imati izuzetan učinak i u poslovnim uredima, unoseći osjećaj profesionalnosti, uspjeha i prestiža.

 

 

Funkcionalni zlatni predmeti, vaze ili diskretni ukrasni predmeti na radnim stolovima stvaraju sofisticiran i autoritativan izgled. Međutim, u poslovnim prostorima, ključno je da zlato bude korišteno s mjerom kako bi prostor ostao ozbiljan i funkcionalan.

 

 

Tajna je u balansu

Kako ne biste pretjerali sa zlatom, važno je koristiti ga kao akcent, a ne kao dominantnu boju. Previše zlata može stvoriti osjećaj prenatrpanosti i kiča, umjesto elegancije i luksuza. Kombinacija zlatnih detalja s neutralnim tonovima i prirodnim materijalima poput drveta ili kamena najbolji je način za postizanje balansa.

 

 

Ako planirate u svoje interijere unijeti zlatne akcente, znajte da oni najbolje funkcioniraju s neutralnim bojama poput sive, crne ili bijele. Ta kombinacija stvara uglađen i moderan, a opet jednostavan i udoban ambijent.

 

 

Zlatni detalji trebaju biti poput nakita za vaš dom – pažljivo odabrani i postavljeni na pravo mjesto, dodaju završni dodir svakom prostoru.

 

 

Umjetnost suptilnog luksuza

Zlato u interijer donosi sjaj i eleganciju, ali njegova prava snaga leži u suptilnosti. Ako ih dobro odaberete i strateški izložite, zlatni dekorativni elementi podići će izgled svakog interijera, stvarajući prostor koji zrači toplinom, luksuzom i osobnošću.

 

 

Požurite u najbliži Prima salon ili na webshop i okitite svoj interijer zlatom, ali uvijek s osjećajem za sklad i stil.

 

Podijeli:

  • Vlastita proizvodnja
    Prima za Vas upravlja kompletnim procesom proizvodnje namještaja od razvoja proizvoda i proizvodnje do dostave i montaže.
  • Domaća sirovina
    Prima koristi vrhunsku domaću sirovinu za izradu hrvatskog Prima namještaja.
  • Jamstvo kvalitete
    Prima, certificirani proizvođač namještaja, jamči vrhunsku kvalitetu te kontrolirane dobavljače.
  • Kratki rokovi isporuke
    Vlastiti razvoj proizvoda, proizvodnja, dostava i montaža omogućuje kratke rokove isporuke našim kupcima.
  • Razgranata mreža salona
    Prima je najveći maloprodajni lanac namještaja u regiji sa razgranatom mrežom od 57 Prima salona u Hrvatskoj.
  • Brza montaža i dostava
    Vlastita proizvodnja i brza izrada omogućuju kvalitetnu i brzu dostavu i montažu u Vašem domu.
  • Stručno savjetovanje
    Vrhunski tim Prima stručnjaka na usluzi Vam je pri odabiru cjelovitog rješenja za opremanje stanova, apartmana ili kuća za odmor.
  • Individualan pristup
    Za Vas radimo besplatnu izmjeru u Vašem domu i prijedlog idejnog rješenja opremanja interijera.
  • Hrvatski dizajn
  • Hrvatska proizvodnja
  • Hrvatska kvaliteta