Nova kolekcija Prima blok kuhinja spaja stil i funkcionalnost u baš svakom sastavu

Tek smo zakoračili u jesen, a misli nam već lutaju prema toplini doma i nadolazećim blagdanima. Iako ljetne avanture možda više nisu u fokusu, jesen je idealno vrijeme za praktične odluke – poput uređenja i opremanja vašeg stana, kuće, vikendice ili apartmana. Sada je pravo vrijeme za osvježenje prostora i pripremu za doba godine kada puno više vremena provodimo u toplini svojih interijera.

 

 

Uložite u funkcionalnost i stil svog prostora već danas!

Pažljivo i promišljeno opremanje doma ključ je uživanja u prostoru, bez obzira na to je li riječ o vašoj svakodnevnoj oazi mira, vikendici za bijeg od gradske vreve ili apartmanu za odmor. Jesen je idealan period za promjene, a mala, praktična kuhinja može biti upravo ono što vam treba kako biste svom prostoru dali novi sjaj.

 

 

Mala kuhinja za veliki užitak

 

Svaki dom, bez obzira na veličinu, treba funkcionalnu i modernu kuhinju. Mala kuhinja pruža fleksibilnost, omogućuje vam jednostavnu pripremu obroka i donosi osjećaj komfora. Bilo da pripremate brzi doručak, ručak za vikend s obitelji ili večeru nakon dugog dana, kuhinja prilagođena vašim potrebama bit će srce vašeg doma.

 

 

Ne morate tražiti dalje jer Prima ima najmodernije kuhinje u Hrvatskoj! Nove Prima blok kuhinje Pia, Dea, Nera i Julija savršen su odabir za vaš dom. Svaka od ovih kuhinja kombinira moderan dizajn, funkcionalnost i dugotrajnost, pružajući vašem prostoru estetsku i praktičnu vrijednost. One su jednostavno i povoljno rješenje koje će vam služiti godinama.

 

 

Blok kuhinje Pia, Dea, Nera i Julija – Praktičnost i stil za svaki dom

 

  1. Pia – Savršen izbor za suvremeni stil, dostupna u šarmantnoj zelenoj boji. Nudi maksimalnu funkcionalnost s praktičnim ladicama i prostorima za pohranu.

 

 

  1. Dea – Donosi eleganciju i sofisticiranost s MDF frontama u visokom sjaju i radnom pločom koja može biti i u dekoru mramora, što prostoru daje dojam luksuza.

 

 

  1. Nera – Predstavlja moderan i minimalistički dizajn s nasadnim ručkicama i visoko sjajnim frontama koje povećavaju prostor i stvaraju osjećaj prostranosti.

 

 

  1. Julija – Spoj modernog i retro stila s profiliranim frontama od MDF-a, savršeno se uklapa u svaki interijer koji zahtijeva eleganciju i funkcionalnost.

 

 

Sva četiri modela kuhinja pružaju iznimnu fleksibilnost, funkcionalnost i stilski zaokružene prostore. Slavine, korito i aparati nisu uključeni u cijenu, što vam omogućuje potpunu prilagodbu vašim potrebama i željama.

 

Kako bi se maksimalno iskoristio prostor vašeg doma, u novoj kolekciji blok kuhinja za vas smo pripremili veliki broj različitih i funkcionalnih sastava blok kuhinja.

 

Ne čekajte zadnji trenutak – pronađite svoj sastav blok kuhinje već sada!

 

Posjetite najbliži Prima salon ili Prima webshop i otkrijte cijelu paletu blok kuhinja, različitih dimenzija i sastava, koje će savršeno upotpuniti vaš interijer. Bilo da tražite jednostavno rješenje za jednu prostoriju ili kompletno uređenje cijelog stana, kuće ili vikendice, Prima nudi sve – od 3D vizualizacije do dostave i montaže.

 

 

Upoznajte novu kolekciju namještaja uz 3D virtualnu šetnju

 

Otkrijte 3D virtualnu šetnju našim salonom na Jankomiru i otkrite novu kolekciju namještaja za opremanje apartmana, a inspiraciju pronađite u našem novom katalogu Prima interijeri 2024.

 

 

Pronađite sastav blok kuhinje koji odgovara vašem stilu i potrebama te mjerama vašeg prostora i uživajte malim užicima poput vruće kave ili slasnog nedjeljnog ručka.

 

 

Prima blok kuhinje su korak koji vas dijeli do savršenog doma!

Podijeli:

  • Vlastita proizvodnja
    Prima za Vas upravlja kompletnim procesom proizvodnje namještaja od razvoja proizvoda i proizvodnje do dostave i montaže.
  • Domaća sirovina
    Prima koristi vrhunsku domaću sirovinu za izradu hrvatskog Prima namještaja.
  • Jamstvo kvalitete
    Prima, certificirani proizvođač namještaja, jamči vrhunsku kvalitetu te kontrolirane dobavljače.
  • Kratki rokovi isporuke
    Vlastiti razvoj proizvoda, proizvodnja, dostava i montaža omogućuje kratke rokove isporuke našim kupcima.
  • Razgranata mreža salona
    Prima je najveći maloprodajni lanac namještaja u regiji sa razgranatom mrežom od 57 Prima salona u Hrvatskoj.
  • Brza montaža i dostava
    Vlastita proizvodnja i brza izrada omogućuju kvalitetnu i brzu dostavu i montažu u Vašem domu.
  • Stručno savjetovanje
    Vrhunski tim Prima stručnjaka na usluzi Vam je pri odabiru cjelovitog rješenja za opremanje stanova, apartmana ili kuća za odmor.
  • Individualan pristup
    Za Vas radimo besplatnu izmjeru u Vašem domu i prijedlog idejnog rješenja opremanja interijera.
  • Hrvatski dizajn
  • Hrvatska proizvodnja
  • Hrvatska kvaliteta