Nemojte propustiti Prima štand na InDizajn sajmu jer možete osvojiti više od 8.000 €

Vrijeme je! Stiglo je najbolje doba godine za sve kreativce, ljubitelje modernog dizajna, interijera, namještaja, dekoracija te za one koji „imaju oko“ za estetiku.

 

Rezervirajte si u kalendaru prvi vikend u listopadu za – InDizajn sajam interijera.

 

InDizajn, najpopularniji sajam interijera u Hrvatskoj održava se sedmi put i to na više od 5000 kvadrata izlagačkog prostora, od 4. do 6. listopada 2024. godine u Areni Zagreb. Najbolje iz svoje ponude na InDizajnu izlaže i Prima. Naš štand ove godine nećete htjeti propustiti jer će vas uistinu oduševiti namještajem, dekoracijama, nagradama i drugim iznenađenjima.

 

 

POSJETITE PRIMA ŠTAND NA INDIZAJNU

 

Posjetite nas na InDizajn sajmu od petka do nedjelje, od 10 do 20 sati i istražite novu kolekciju namještaja, osmišljenu za sve koji teže modernom i kvalitetnom uređenju doma. Ne možete nas promašiti, Prima štand prostire se na više od 140 kvadrata. Isplati se svratiti jer možete sudjelovati u velikoj nagradnoj igri i osvojiti poklon bon od 7.000 € za opremanje doma u Prima salonu na Jankomiru, a očekuju vas i brojna druga iznenađenja.

 

 

Prima grupa je najveći hrvatski proizvođač namještaja, ima šest proizvodnih pogona i razgranatu maloprodajnu mrežu s više od 60 salona na tržištu jugoistočne Europe. Osim toga, Prima s ponosom ističe širinu svog asortimana za opremanje svake prostorije doma, a posebna je po najvećoj ponudi kuhinja u Hrvatskoj.

 

 

Namještaj koji možete kupiti u brojnim Prima salonima ili na njihovom webshopu prilagođava se vama i vašem stilu, a kroz strast prema dizajnu i posvećenost kvaliteti, Prima namještaj postao je sinonim za udobnost, eleganciju, funkcionalnost te hrvatsku izvrsnost.

 

 

NEKA VAŠ DOM PROCVATE UZ NOVU KOLEKCIJU

 

Na ovogodišnjem izdanju popularnog sajma interijera InDizajn predstavit ćemo svoju novu kolekciju namještaja vlastitog dizajna i proizvodnje s naglaskom na novu kolekciju kuhinja, blagovaonica, garnitura i ormara. Naša glavna poruka na ovogodišnjem InDizajnu je - neka vaš dom procvate uz novu kolekciju Prima namještaja.

 

 

Namještaj iz nove Prima kolekcije bit će izložen u dva različita ambijenata koji će posjetiteljima sajma InDizajn pružiti inspiraciju za uređenje vlastitog doma.

 

EKSKLUZIVNI POPUSTI I BESPLATNE KONZULTACIJE

 

Osim modernog namještaja za opremanje doma, ambijenti će biti stilski upotpunjeni dekoracijama nizozemskog brenda COCO maison te francuskog brenda Atmosphera, također dostupnim u Prima salonima i na webshopu.

 

 

Na sajmu InDizajn posjetiteljima će biti dostupno novo raskošno izdanje kataloga Prima interijeri koji će postati vaš vodič za moderno uređenje doma. Posjetitelje još očekuju i ekskluzivni popusti te besplatne konzultacije s dizajnerima interijera.

 

OSVOJITE OPREMANJE DOMA

 

Dođite na InDizajn i sudjelujte u velikoj nagradnoj igri „Opremi dom uz InDizajn“. Svi posjetitelji InDizajna po ulasku u Arenu Zagreb dobit će kupon za nagradnu igru. Trebaju ga ispuniti i ubaciti u veliku kutiju na Prima štandu. Glavna nagrada je poklon bon od 7.000 € za opremanje doma u Prima salonu na Jankomiru. Zvuči primamljivo, zar ne? Izvlačenje nagrade održat će se u nedjelju, 6.10., u 19 sati.

 

 

Tu nagradama nije kraj! Isplati se zadržati na Prima štandu, zabaviti se i okinuti koju fotku jer možda vam donese 1.000 €. Evo, o čemu se radi!

 

FOTKANJEM DO NAGRADE

 

Osim ambijenata uređenih novom kolekcijom Prima namještaja i velike kutije za ubacivanje nagradnih kupona, na našem štandu nalazi se i šarmantni fotokutak okružen zelenilom. Pripremite kamere na mobitelu i udobno se smjestite kako biste sudjelovali u Prima nagradnom natječaju „Nasmiješi se i osvoji 1.000 € u samo 5 koraka!“

 

 

Najkreativnija fotografija osvaja poklon bon za kupovinu namještaja u vrijednosti 1000 €, a dvije fotografije koje budu u užem izboru osvojit će poklon bon od 500 € i 100 €. Proglašenje pobjednika je na Prima Instagram profilu @prima_namjestaj 8. listopada 2024., zato nas obavezno zapratite i ostanite u toku sa svim novim informacijama vezanim uz ovogodišnji sajam InDizajn!

Podijeli:

  • Vlastita proizvodnja
    Prima za Vas upravlja kompletnim procesom proizvodnje namještaja od razvoja proizvoda i proizvodnje do dostave i montaže.
  • Domaća sirovina
    Prima koristi vrhunsku domaću sirovinu za izradu hrvatskog Prima namještaja.
  • Jamstvo kvalitete
    Prima, certificirani proizvođač namještaja, jamči vrhunsku kvalitetu te kontrolirane dobavljače.
  • Kratki rokovi isporuke
    Vlastiti razvoj proizvoda, proizvodnja, dostava i montaža omogućuje kratke rokove isporuke našim kupcima.
  • Razgranata mreža salona
    Prima je najveći maloprodajni lanac namještaja u regiji sa razgranatom mrežom od 57 Prima salona u Hrvatskoj.
  • Brza montaža i dostava
    Vlastita proizvodnja i brza izrada omogućuju kvalitetnu i brzu dostavu i montažu u Vašem domu.
  • Stručno savjetovanje
    Vrhunski tim Prima stručnjaka na usluzi Vam je pri odabiru cjelovitog rješenja za opremanje stanova, apartmana ili kuća za odmor.
  • Individualan pristup
    Za Vas radimo besplatnu izmjeru u Vašem domu i prijedlog idejnog rješenja opremanja interijera.
  • Hrvatski dizajn
  • Hrvatska proizvodnja
  • Hrvatska kvaliteta