Kako odabrati najbolji madrac prema svojim navikama spavanja?

Znate li onaj osjećaj kad se nakon dugog radnog dana jedva čekate baciti u krevet, ali onda, unatoč tome što ste napokon u krevetu o kojem ste sanjali cijeli dan, nikako ne možete pronaći ugodan položaj za spavanje? Ili se možda tijekom noći često budite i prevrćete, a jutro dočekujete umorni i s bolovima? Pravi madrac može napraviti ogromnu razliku u kvaliteti vašeg sna i općem osjećaju odmornosti. Bilo da spavate na boku, leđima ili trbuhu, odabir madraca prilagođenog vašim navikama spavanja može poboljšati vašu svakodnevicu. Evo kako odabrati najbolji madrac prema vašim spavaćim navikama.

 

SPAVANJE NA BOKU

Ako je vaš omiljeni način spavanja na boku, odaberite madrac srednje tvrdoće kao što su Ortopedik extra ili Ergosan plus. Ramena i bokovi (kukovi) će utonuti u madrac, a kralježnica ostati u prirodno ravnom položaju. Spavanje na boku pozitivno utječe na cirkulaciju, smanjuje količinu pritiska na pluća, a po brojnim istraživanjima ovo je najčešći i najzdraviji položaj spavanja.

 

 

SPAVANJE NA TRBUHU

 

Spavate li na trbuhu vaša se kralježnica savija što potencijalno može imati nepovoljan učinak na vaše tijelo. U ovom položaju najizloženiji su vratna kralježnica i leđa jer tijelo nije u prirodnom položaju, a istovremeno se opterećuju mišići i zglobovi. Preporučujemo madrace srednje tvrdoće kao što su Memo lux, Adria duo i Flexysan, uz korištenje jastuka ispod kukova za dodatnu potporu.

 

SPAVANJE NA LEĐIMA

 

Ako najčešće spavate na leđima, odaberite malo tvrđi madrac poput naših madraca Vitalis, Dry strong plus i Eko medical, jer vrat i lumbalna zona ne smiju previše utonuti u madrac. Madrac treba pružiti potporu tako da popunjava praznine u liniji leđa i istodobno zadržati udobnost. Zdravo spavanje omogućit će vam madraci sa žičanom jezgrom ili jezgrom od tvrđe pjene.

 

 

Ponuda madraca prilagođena vašim navikama

 

U tvornici Prima Mobilis u Garešničkom Brestovcu 260 djelatnika mjesečno proizvede oko 2000 do 3000 madraca i nadmadraca. U velikoj paleti madraca zasigurno ćete pronaći onaj na kojem će svaki dio vašeg tijela pronaći svoju idealnu poziciju, a odabrane vrste ovog mjeseca možete uhvatiti uz velike uštede. U našim salonima isprobajte madrace i posavjetujte se s prodajnim savjetnicima oko pronalaska madraca koji će vam pružiti pravilnu potporu i udobnost tijekom spavanja.

 

 

Različite navike spavanja traže različita rješenja. Prima je pronašla kombinacije prilagođene individualnim zahtjevima kako bismo svima pružili zdrav odmor”, istaknuo je vlasnik i direktor Prima grupe Renato Radić.

 

U našoj širokoj ponudi madraca iz vlastite proizvodnje možete pronaći madrace s džepićastom žičanom jezgrom i madrace s pjenastom jezgrom. Madraci su različitih udobnosti, visina i tvrdoća, s navlakama od najkvalitetnijih materijala. Uz madrace, Prima program spavanja obuhvaća sve potrebno za ispunjavanje svih uvjeta za zdrav i okrepljujući odmor.

 

 

Uvjerite se u kvalitetu, udobnost i estetiku Prima asortimana za spavaće sobe te posjetite najbliži Prima salon gdje će vas dočekati prodajni savjetnici koji će vam pomoći pri odabiru namještaja i dekoracija po mjeri i stilu vašeg doma.

 

Prima ima sve za buđenje s osmijehom!

Podijeli:

  • Vlastita proizvodnja
    Prima za Vas upravlja kompletnim procesom proizvodnje namještaja od razvoja proizvoda i proizvodnje do dostave i montaže.
  • Domaća sirovina
    Prima koristi vrhunsku domaću sirovinu za izradu hrvatskog Prima namještaja.
  • Jamstvo kvalitete
    Prima, certificirani proizvođač namještaja, jamči vrhunsku kvalitetu te kontrolirane dobavljače.
  • Kratki rokovi isporuke
    Vlastiti razvoj proizvoda, proizvodnja, dostava i montaža omogućuje kratke rokove isporuke našim kupcima.
  • Razgranata mreža salona
    Prima je najveći maloprodajni lanac namještaja u regiji sa razgranatom mrežom od 57 Prima salona u Hrvatskoj.
  • Brza montaža i dostava
    Vlastita proizvodnja i brza izrada omogućuju kvalitetnu i brzu dostavu i montažu u Vašem domu.
  • Stručno savjetovanje
    Vrhunski tim Prima stručnjaka na usluzi Vam je pri odabiru cjelovitog rješenja za opremanje stanova, apartmana ili kuća za odmor.
  • Individualan pristup
    Za Vas radimo besplatnu izmjeru u Vašem domu i prijedlog idejnog rješenja opremanja interijera.
  • Hrvatski dizajn
  • Hrvatska proizvodnja
  • Hrvatska kvaliteta