Kako do nove kuhinje po mjeri u samo 7 koraka

Vjerujemo da svaka kuhinja treba biti jedinstvena baš kao i oni koji je koriste. Zato smo razvili proces koji osigurava da vaša nova kuhinja bude savršeno prilagođena vašim potrebama i stilu. Omogućili smo vam da u potpunosti personalizirate svoju novu kuhinju kako bi u potpunosti odgovarala vašem domu i životnom stilu. Istražite našu ponudu kuhinja po mjeri  te uz pomoć naših stručnih prodavača kreirajte savršenu kuhinju za svoj dom. 

 

Put do 100% vaše kuhinje započinje u našem Prima salonu, evo kako:

 

1. Obratite se našem stručnom prodajnom savjetniku za besplatnu izmjeru u tvom domu

 

 

Prvi korak ka savršenoj kuhinji je točna izmjera prostora. Naš stručni prodajni savjetnik dolazi kod vas kako bi besplatno izmjerio vaš prostor. To je ključan korak jer samo precizne mjere osiguravaju da vaša nova kuhinja savršeno pristaje u vaš dom.

 

2. Odaberite dekore, boje i dodatke za svoju kuhinju

 

 

Stela, Liberta Lux, Perla, Amelia, Linda… Kada ste se odlučili za model kuhinje po mjeri koja se uklapa u vaš dom i vaše zamisli, kreće odabir detalja. U našem salonu možete birati iz širokog asortimana dekora, boja i dodataka. Naši savjetnici su tu da vam pomognu kombinirati različite elemente i stvoriti dizajn koji će se savršeno uklopiti u vaš životni prostor. Bez obzira na to preferirate li moderni, klasični ili rustikalni stil, sigurni smo da ćete pronaći nešto što vam se sviđa.

 

3. Sa stručnim prodajnim savjetnikom kreirajte 3D vizualizaciju po svojim željama i mjerama svog prostora

 

 

Sa stručnim prodajnim savjetnikom kreirate 3D vizualizaciju svoje nove kuhinje. Ova napredna tehnologija omogućuje vam da vidite kako će vaša kuhinja izgledati prije nego što je naručite. Možete eksperimentirati s različitim rasporedima, bojama i materijalima dok ne pronađete savršenu kombinaciju.

 

4. Po 3D vizualizaciji naručuje se kuhinja koja se proizvodi u našoj tvornici

 

 

Svaka naša kuhinja po mjeri je hrvatski proizvod. Zato, nakon što ste zadovoljni 3D vizualizacijom, vaša kuhinja se naručuje i proizvodi u našoj tvornici. Svaka kuhinja je izrađena po narudžbi, koristeći najkvalitetnije materijale i najnoviju tehnologiju, što vam jamči dugovječnost i vrhunsku izradu.

 

5. Uz pomoć naših dostavljača vaša kuhinja stiže na bilo koju adresu u Hrvatskoj

 

Kada je vaša kuhinja gotova, naši dostavljači će je dostaviti na bilo koju adresu u Hrvatskoj. Bez obzira gdje se nalazite, možete računati na sigurnu i pravovremenu dostavu. Možete čak birati i dostavu u drugi grad, primjerice, ako kuhinju kupite u Zagrebu, a treba vam za vikendicu u Zadru.

 

6. Stručni monteri u vašem domu složit će kuhinju u kojoj ćete dugo uživati

 

 

Na kraju, naši stručni monteri doći će u vaš dom i složiti kuhinju. Pružamo uslugu montaže koja osigurava da je sve savršeno postavljeno i funkcionalno. Na taj način, možete biti sigurni da ćete dugo uživati u svojoj novoj kuhinji i pripremati slasne obroke za cijelu obitelj.

 

7. Svakog dana uživajte u svojoj novoj kuhinji

 

 

Sada, kada je vaša kuhinja savršeno postavljena, vrijeme je da uživate u svakom trenutku provedenom u njoj. Bilo da pripremate obrok za svoju obitelj, isprobavate nove recepte, ili jednostavno pijete jutarnju kavu, vaša nova kuhinja bit će mjesto gdje ćete stvarati nezaboravne uspomene. Sa svojom funkcionalnošću i estetskim dizajnom, vaša Prima kuhinja postat će srce vašeg doma, prostor u kojem ćete se uvijek osjećati ugodno i inspirirano.

 

Tražite li novu kuhinju po mjeri za svoj dom, vikendicu i apartman, svratite u najbliži Prima salon. Zajedno ćemo stvoriti prostor u kojem ćete rado kuhati, objedovati i provoditi vrijeme s obitelji i prijateljima. Svoj termin za konzultacije s prodajnim savjetnikom možete dogovoriti i putem obrasca ili e-mail adrese: korisnickasluzba@prima-namjestaj.hr. Posjetite nas i započnite putovanje prema svojoj savršenoj kuhinji već danas!

Podijeli:

  • Vlastita proizvodnja
    Prima za Vas upravlja kompletnim procesom proizvodnje namještaja od razvoja proizvoda i proizvodnje do dostave i montaže.
  • Domaća sirovina
    Prima koristi vrhunsku domaću sirovinu za izradu hrvatskog Prima namještaja.
  • Jamstvo kvalitete
    Prima, certificirani proizvođač namještaja, jamči vrhunsku kvalitetu te kontrolirane dobavljače.
  • Kratki rokovi isporuke
    Vlastiti razvoj proizvoda, proizvodnja, dostava i montaža omogućuje kratke rokove isporuke našim kupcima.
  • Razgranata mreža salona
    Prima je najveći maloprodajni lanac namještaja u regiji sa razgranatom mrežom od 57 Prima salona u Hrvatskoj.
  • Brza montaža i dostava
    Vlastita proizvodnja i brza izrada omogućuju kvalitetnu i brzu dostavu i montažu u Vašem domu.
  • Stručno savjetovanje
    Vrhunski tim Prima stručnjaka na usluzi Vam je pri odabiru cjelovitog rješenja za opremanje stanova, apartmana ili kuća za odmor.
  • Individualan pristup
    Za Vas radimo besplatnu izmjeru u Vašem domu i prijedlog idejnog rješenja opremanja interijera.
  • Hrvatski dizajn
  • Hrvatska proizvodnja
  • Hrvatska kvaliteta