Jedini namještaj hrvatske proizvodnje kojim možete opremiti cijeli dom u istom stilu

Vaše jutarnje kave, obiteljska okupljanja, trenuci radosti i opuštanja…

 

Svakodnevan život i potrebe kupaca za nas su već gotovo tri desetljeća nepresušan izvor inspiracije.

 

Funkcionalnost našeg namještaja proizlazi iz pažljivog promišljanja o vašim stvarnim potrebama. Naš namještaj donosi udobnost i ljepotu prostoru, ali i odjek vlastitog stila.

 

 

Spoj udobnosti, estetike i hrvatske kvalitete

Naš namještaj dizajniran je u Hrvatskoj. Osmišljava ga naš tim industrijskih dizajnera, arhitekata i inženjera drvne tehnologije, koji s velikom pažnjom biraju materijale, boje i oblike kako bi postigli savršen sklad između funkcionalnosti i estetike. Svaki komad namještaja nosi pečat visoke hrvatske kvalitete i precizne izrade, prilagođen vašim individualnim potrebama i željama.

 

 

Naš namještaj proizveden je u Hrvatskoj. Najveći smo hrvatski proizvođač namještaja, imamo šest proizvodnih pogona i razgranatu maloprodajnu mrežu koja pokriva cijelu Hrvatsku. Ulažemo u naše proizvodne pogone kako bi bili opremljeni najmodernijom tehnologijom i strojevima, što nam omogućava da ostvarimo visoke standarde kvalitete i trajnosti. Svaki proizvod prolazi kontrolu kvalitete kako bismo osigurali da dobijete najbolji mogući proizvod.

 

 

Namještaj koji je jedinstven na tržištu

 

Sukladno navikama i potrebama kupaca koji diljem naše zemlje opremaju svoje domove, vikendice i apartmane, razvili smo svestran i prilagodljiv namještaj koji vam omogućava da izrazite svoju kreativnost i personalizirate svoje interijere prema vlastitim željama i potrebama.

 

 

Naš dizajn je jedinstven na tržištu – jedini nudimo mogućnost opremanja svih prostorija doma u istom stilu, bojama i materijalima po želji kupca, bilo da je riječ o tapeciranom ili pločastom namještaju. Prima namještajem postići ćete harmoniju i kreirati ugodan prostor za život.

 

Hrvatska kvaliteta i udobnost za vaš dom

 

Izazovi vašeg svakodnevnog života inspiriraju nas u stvaranju prilagodljivih rješenja – namještaja koji evoluira s vašim potrebama. Želimo unaprijediti vaš životni prostor, zato svaki komad namještaja nosi pečat jedinstvenosti, budi izraz stila i osobnosti te transformira prostor u dom. Naš namještaj nije samo funkcionalan, već i estetski privlačan, unosi toplinu i karakter u svaki kutak vašeg doma.

 

 

Kroz našu strast prema dizajnu i posvećenost kvaliteti, Prima namještaj postao je sinonim za udobnost, eleganciju, funkcionalnost te hrvatsku izvrsnost. Naša misija je omogućiti vam da svoj dom pretvorite u oazu mira, mjesto gdje se možete opustiti i uživati. S Prima namještajem, vaš dom postaje više od prostora – postaje odraz vašeg stila, mjesto gdje se svaki trenutak pretvara u dragocjenu uspomenu.

 

 

Prima je hrvatski brend za vaš dom. Posjetite nas i uvjerite se u kvalitetu i ljepotu namještaja.

Podijeli:

  • Vlastita proizvodnja
    Prima za Vas upravlja kompletnim procesom proizvodnje namještaja od razvoja proizvoda i proizvodnje do dostave i montaže.
  • Domaća sirovina
    Prima koristi vrhunsku domaću sirovinu za izradu hrvatskog Prima namještaja.
  • Jamstvo kvalitete
    Prima, certificirani proizvođač namještaja, jamči vrhunsku kvalitetu te kontrolirane dobavljače.
  • Kratki rokovi isporuke
    Vlastiti razvoj proizvoda, proizvodnja, dostava i montaža omogućuje kratke rokove isporuke našim kupcima.
  • Razgranata mreža salona
    Prima je najveći maloprodajni lanac namještaja u regiji sa razgranatom mrežom od 57 Prima salona u Hrvatskoj.
  • Brza montaža i dostava
    Vlastita proizvodnja i brza izrada omogućuju kvalitetnu i brzu dostavu i montažu u Vašem domu.
  • Stručno savjetovanje
    Vrhunski tim Prima stručnjaka na usluzi Vam je pri odabiru cjelovitog rješenja za opremanje stanova, apartmana ili kuća za odmor.
  • Individualan pristup
    Za Vas radimo besplatnu izmjeru u Vašem domu i prijedlog idejnog rješenja opremanja interijera.
  • Hrvatski dizajn
  • Hrvatska proizvodnja
  • Hrvatska kvaliteta