Istražite novu 2025./2026. kolekciju Prima kuhinja po mjeri

Baš kao što birate savršene sastojke za najfinije obroke, sada možete birati kuhinju koja će savršeno odgovarati vašem stilu, prostoru i potrebama. Nova Prima kolekcija kuhinja po mjeri 2025./2026. donosi inovativna rješenja koja spajaju funkcionalnost i dizajn – prilagođena svakom kutku vašeg doma. Vrijeme je za kuhinju koja ne samo da osvaja izgledom, već vam olakšava svakodnevicu. Od danas na jelovniku – nova kolekcija kuhinja!

 

 

UPOZNAJTE NAJMODERNIJU KOLEKCIJU KUHINJA PO MJERI U HRVATSKOJ

 

Novi modeli modernih kuhinja po mjeri su dizajnirani i proizvedeni u Hrvatskoj, s ljubavlju prema detaljima. Kuhinje po mjeri iz nove Prima kolekcije 2025./2026. svojom funkcionalnošću i izgledom prilagođene su modernom kupcu, njegovom životnom prostoru i svakodnevnim navikama. Kreirao ih je Primin tim stručnjaka koji su uvijek u tijeku s najnovijim trendovima u industriji, a vi u Prima Mjesecu kuhinja, od 23.9. do 23.10. prvi imate priliku kupiti najmodernije kuhinje u Hrvatskoj, a i šire. Baš sve kuhinje po mjeri možete pronaći snižene čak do 60%, uz 50% popusta na njihovu montažu. Zato, nemojte čekati, sada je savršeno vrijeme za vašu novu kuhinju!

 

 

VELIKA PALETA NOVIH DEKORA I MATERIJALA

 

Oduševit će vas novi dekori u atraktivnim bojama poput crno-plave i crno-zelene, kao i izdržljivi materijali koji jamče praktičnost i dugovječnost. Jedan od ključnih materijala iz ove kolekcije je MDF optiface mat, koji se koristi u kuhinjama Liberta Next i Optima Next. Ovaj materijal ne samo da je estetski privlačan, već i funkcionalan – jednostavan za održavanje i otporan na grebanje, s manje vidljivih otisaka prstiju. Otkrijte i vi sve čari jednostavnog održavanja kuhinje!

 

 

U PRIMA KUHINJAMA KUHANJE JE GUŠT

 

Prima tim dizajnera razvio je niz inovacija, čak i za kuhinje od poda do stropa, kako bi kuhinja bila savršeno prilagođena vašem prostoru. Svaki dio, čak i najmanji detalj kuhinje, možete prilagoditi sebi i učiniti kuhinju posebnom, 100% svojom. To novu Prima kolekciju kuhinja po mjeri čini jedinstvenom na tržištu, a Prima grupu čini brendom s najvećom ponudom kuhinja.

 

 

„Kreirajući novu kolekciju kuhinja na umu smo imali modernog kupca koji je ponekad zaposlen i u žurbi pa cijeni praktična rješenja. Želi da mu kuhinja izgleda lijepo i moderno kao s Instagrama, ali i da se u njoj osjeća ugodno i da ima dovoljno prostora za sve tanjure, čaše, lonce... Možda ima mali prostor za kuhinju i želi iskoristiti svaki centimetar, a možda želi da cijela obitelj pomaže oko pripreme zajedničkih obroka pa želi prostranost i mnogo površina za rad. Cilj nam je da se naši kupci u svojim novim Prima kuhinjama kreću intuitivno i lagodno, zato smo osmislili niz novih rješenja za svaku životnu situaciju. Želimo da našim kupcima kuhanje ne bude tlaka, nego pravi gušt“, rekla je Mia Zadro, industrijska dizajnerica iz Odjela razvoja proizvoda Prima grupe.

 

 

UČINITE KUHINJU 100% SVOJOM

 

Pustite mašti na volju jer kakvu god kuhinju zamislili, mi ćemo ju ostvariti! Nova kolekcija omogućuje vam kombiniranje različitih boja i tekstura – od champagne krem i acai crvene do kašmir tamne i crno-zelene. Kuhinje mogu biti sjajne, mat ili lakirane, a vi birate hoće li boje fronti i vanjskih dijelova korpusa, poput završnih stranica, biti u modernom kontrastu ili skladno povezane u istoj boji i dekoru.

 

 

Linda, Perla, Amelia, Stela… Svaki model kuhinja po mjeri je jedinstven, ali dolazi s nizom opcija kojima možete dodatno obogatiti i personalizirati svoju kuhinju – od staklenih fronti i alu okvira do sokla, različitih ručkica, lako održivih radnih ploča i modernih zidnih obloga koje su savršena alternativa klasičnim pločicama. Oblikujte svaki detalj prema svojim željama!

 

MUST HAVE – KUHINJSKI OTOK ILI ŠANK

 

Najbolji dodatak svakoj kuhinji je praktičan kuhinjski otok ili šank, koji se prilagođava vašim dimenzijama i savršeno upotpunjuje prostor vaše moderne kuhinje iz snova. U ponudi pronađite gotove varijante otoka i šanka, a dizajneri u Prima salonima mogu kreirati i opciju baš za vas, posebnog sastava elemenata i dimenzija. Stvorite kuhinju koja vam savršeno odgovara!

 

 

DETALJI SU VAŽNI

 

Ručkice, sokl, police, utičnice… Detalji su bitni i zaokružuju dizajn vaše kuhinje, čak i ako su skriveni poput praktičnih rješenja za odlaganje i organizaciju.

 

 

Praktična rješenja za odlaganje, sortiranje otpada i organizaciju osmišljena su kako bi vaša kuhinja bila ne samo lijepa, već i funkcionalna.

 

 

Inovativni dizajn utičnica koje se na potisak po potrebi izvlače doprinosi eleganciji i praktičnosti, a istovremeno utičnice ne narušavaju estetiku vaše kuhinje.

 

 

Praktične izvlačne police su inovativno i ergonomsko rješenje za pohranu začina, zimnice i drugih namirnica koje će vam uvijek biti nadohvat ruke.

 

 

Za još bolju organizaciju u ladicama odaberite dodatak za pohranu pribora za jelo. Ova plića “skrivena” ladica montira se na vrh dublje ladice i otvaraju se zajedno. Otkvačite ju pritiskom na gumb kako biste pristupili rjeđe korištenim stvarima koje ste pohranili na dnu ladice.

 

 

Čar kuhinja po mjeri je što pametno koriste svaki centimetar prostora, čak i policu ispod korita, koja je idealna za pohranu alata za čišćenje kuhinje.

Svaki kutak je isplaniran s ciljem maksimalne funkcionalnosti!

 

DOŽIVLJAJ KOJI SE PAMTI

 

Posebnu atmosferu u svoju novu kuhinju unesite različitim vrstama ugradbene rasvjete koja može biti, primjerice, ispod gornjih elemenata ili u staklenim elementima.

 

 

Uz nove Prima kuhinje zaboravite na škripanje, lupanje, struganje… Svaka kuhinja ima soft close mehanizam, odnosno usporivače vrata i ladica za bešumno zatvaranje.

 

 

Ako se odlučite na kuhinju elegantnog minimalističkog dizajna, poput Liberte Next, najbolje je rješenje tip-on mehanizam koji omogućuje jednostavno otvaranje i zatvaranje elemenata laganim pritiskom.

 

 

Praktično rješenje za kuhinje koje idu do stropa su otklopne fronte za viseće elemente koje se otvaraju prema gore za lakši doseg kuhinjskih potrepština.

 

 

 Doživite funkcionalnost u svakom detalju!

 

KUHINJSKI APARATI KOJI ZAOKRUŽUJU DOJAM

 

Svoju kuhinju u Prima salonu odmah možete opremiti i svim kuhinjskim aparatima poznatih brendova među kojima su Gorenje, Amica i Miele. Elegantni samostojeći aparati uvijek se sjajno uklapaj u svaku kuhinju, a dodatnu dozu elegancije unose ugradbeni aparati su standard u kuhinjama po mjeri.

 

 

Moderne Prima kuhinje opremite dekoracijama i praktičnim dodacima brendova COCO maison te Atmosphera dostupnim u našim salonima i na webshopu.

 

VAŠA DOZA INSPIRACIJE

 

Osim u novom Prima letku posvećenom Mjesecu kuhinja, inspiraciju za uređenje baš po svojoj mjeri potražite i na webshopu gdje možete saznati detalje svake kuhinje po mjeri. Obavezno prošećite nedavno uređenim salonom na zagrebačkom Jankomiru, na adresi Škorpikova 22, jer kuhinje iz nove kolekcije trebate doživjeti - dotaknuti, otvoriti ormarić, zaviriti u ladicu… Zaljubit ćete se na prvi pogled! Put do nove kuhinje je jednostavan, ima samo 7 koraka zato požurite u najbliži Prima salon.

 

Ako mislite da vam Jankomir nije blizu, varate se – zahvaljujući virtualnoj šetnji salonom, do novih kuhinja dijeli vas samo par klikova.

Podijeli:

  • Vlastita proizvodnja
    Prima za Vas upravlja kompletnim procesom proizvodnje namještaja od razvoja proizvoda i proizvodnje do dostave i montaže.
  • Domaća sirovina
    Prima koristi vrhunsku domaću sirovinu za izradu hrvatskog Prima namještaja.
  • Jamstvo kvalitete
    Prima, certificirani proizvođač namještaja, jamči vrhunsku kvalitetu te kontrolirane dobavljače.
  • Kratki rokovi isporuke
    Vlastiti razvoj proizvoda, proizvodnja, dostava i montaža omogućuje kratke rokove isporuke našim kupcima.
  • Razgranata mreža salona
    Prima je najveći maloprodajni lanac namještaja u regiji sa razgranatom mrežom od 57 Prima salona u Hrvatskoj.
  • Brza montaža i dostava
    Vlastita proizvodnja i brza izrada omogućuju kvalitetnu i brzu dostavu i montažu u Vašem domu.
  • Stručno savjetovanje
    Vrhunski tim Prima stručnjaka na usluzi Vam je pri odabiru cjelovitog rješenja za opremanje stanova, apartmana ili kuća za odmor.
  • Individualan pristup
    Za Vas radimo besplatnu izmjeru u Vašem domu i prijedlog idejnog rješenja opremanja interijera.
  • Hrvatski dizajn
  • Hrvatska proizvodnja
  • Hrvatska kvaliteta