Istražite novi katalog Prima interijeri 2024.

Naglasite ljepotu svog doma uz inspiraciju iz novog kataloga Prima interijeri - vaš vodič za moderno uređenje doma!

 

U novom izdanju našeg godišnjeg kataloga predstavljamo vam najnovije kolekcije namještaja koje su savršen spoj suvremenog dizajna i funkcionalnosti. Bez obzira tražite li osvježenje za vašu vikendicu smještenu u srcu planinske idile ili pametna rješenja za uređenje manjeg prostora – naš katalog nudi sve.

 

 

Pronaći ćete zanimljive tekstove te niz korisnih informacija i savjeta koji vam mogu pomoći pri uređenju doma, podatke o našem novom namještaju i detalje o opremanju specifičnih interijera poput kuće na moru za najam ili malog obiteljskog stana koji zaokružuju priču o kompletnom opremanju doma.

 

 

Otkrijte nove, još modernije kuhinje po mjeri te elegantne i izdržljive blagovaonske stolove i atraktivne stolice. Razmazite se našim udobnim box spring i francuskim krevetima koji garantiraju buđenje s osmijehom te novim modularnim garniturama tapeciranim u najkvalitetnije tkanine koje zbog svoje čvrstoće i mekoće na dodir odišu luksuzom.

 

Svoj besplatni primjerak kataloga Prima interijeri 2024. možete zatražiti na našem webshopu, a dok vam u ruke ne stigne tiskano izdanje, naš novi katalog prelistajte online.

 

 

Naša predanost kvaliteti i inovacijama znači da svaki komad namještaja nije samo vizualno privlačan, već je i dizajniran kako bi se savršeno uklopio u vaš životni stil.

 

Vaše jutarnje kave, obiteljska okupljanja, trenuci radosti i opuštanja… Svakodnevan život i potrebe kupaca za nas su već gotovo tri desetljeća nepresušan izvor inspiracije.

 

 

Funkcionalnost našeg namještaja proizlazi iz pažljivog promišljanja o vašim stvarnim potrebama. Svaki komad donosi udobnost i ljepotu prostoru, ali i odjek vlastitog stila. Naš dizajn je jedinstven na tržištu – jedini nudimo mogućnost opremanja svih prostorija doma u istom stilu, bojama i materijalima po želji kupca, bilo da je riječ o tapeciranom ili pločastom namještaju. Prima namještajem postići ćete harmoniju i kreirati ugodan prostor za život.

 

 

Kao najveći proizvođač namještaja u regiji, Prima dizajnira namještaj koji svojim izgledom slijedi svjetske trendove i želje kupaca. Naš namještaj svojom razinom kvalitete materijala, funkcionalnosti i rješenja gradi povjerenje te omogućuje kupcima da urede ono najvažnije, svoj dom, potpuno po svojim željama i po prihvatljivoj cijeni.

 

 

„Veseli nas što smo prijatelji vašeg doma već gotovo 30 godina. U katalogu pred vama predstavljamo ponudu kvalitetnog namještaja i inovativna rješenja koja vam omogućuju da kreirate svoj jedinstveni stil. Nudimo mogućnost dostave i montaže te kreiramo novi izgled doma svojom uslugom dizajna interijera, zaokružujući time priču o kompletnom opremanju doma. Svojim kupcima pružamo jedinstvenu mogućnost opremanja doma u istom stilu uz garanciju kvalitete proizvoda i isporuku na vrijeme“, rekao je Renato Radić, vlasnik i direktor Prima grupe.

 

Katalog Prima interijeri 2024. je poziv na putovanje kroz prostor, kroz svaku prostoriju – u našem katalogu vaš dom se pretvara u priču o vašem životu.

 

 

„Otkrijte naša suvremena dizajnerska rješenja koja su još bliža vama, vašoj obitelji i vašem životnom stilu“, ističe vlasnik i direktor Prima grupe.

 

Imamo razgranatu maloprodajnu mrežu, a naš krajnji cilj je ponuditi vam uvijek bolje, modernije, funkcionalnije i naprednije rješenje kako biste se mogli inspirirati i oblikovati svoj dom najboljim namještajem po svom ukusu.

 

 

Izazovi vašeg svakodnevnog života inspiriraju nas u stvaranju prilagodljivih rješenja, namještaja koji evoluira s vašim potrebama. Želimo unaprijedili vaš životni prostor, zato svaki komad namještaja nosi pečat jedinstvenosti, budi izraz stila i osobnosti te transformira prostor u dom.

 

Želimo vas inspirirati da uživate u svakom trenutku provedenom u svom domu.

 

ZATRAŽITE SVOJ PRIMJERAK PRIMA INTERIJERA 2024. NA NAŠEM WEBSHOPU!

Podijeli:

  • Vlastita proizvodnja
    Prima za Vas upravlja kompletnim procesom proizvodnje namještaja od razvoja proizvoda i proizvodnje do dostave i montaže.
  • Domaća sirovina
    Prima koristi vrhunsku domaću sirovinu za izradu hrvatskog Prima namještaja.
  • Jamstvo kvalitete
    Prima, certificirani proizvođač namještaja, jamči vrhunsku kvalitetu te kontrolirane dobavljače.
  • Kratki rokovi isporuke
    Vlastiti razvoj proizvoda, proizvodnja, dostava i montaža omogućuje kratke rokove isporuke našim kupcima.
  • Razgranata mreža salona
    Prima je najveći maloprodajni lanac namještaja u regiji sa razgranatom mrežom od 57 Prima salona u Hrvatskoj.
  • Brza montaža i dostava
    Vlastita proizvodnja i brza izrada omogućuju kvalitetnu i brzu dostavu i montažu u Vašem domu.
  • Stručno savjetovanje
    Vrhunski tim Prima stručnjaka na usluzi Vam je pri odabiru cjelovitog rješenja za opremanje stanova, apartmana ili kuća za odmor.
  • Individualan pristup
    Za Vas radimo besplatnu izmjeru u Vašem domu i prijedlog idejnog rješenja opremanja interijera.
  • Hrvatski dizajn
  • Hrvatska proizvodnja
  • Hrvatska kvaliteta