Industrijski stil u uređenju interijera

Želimo kupcu pružiti mogućnost da potpuno ostvari svoju viziju doma i odabere namještaj koji je u skladu s njegovim potrebama i željama. U našim salonima dostupna je  široka paleta ukusa i boja jer tako pomažemo kupcu da se lakše izrazi kroz namještaj koji mu se sviđa. Pri opremanju je, naravno, najvažnija veličina i namjena prostora, a mi smo osmislili namještaj koji se može prilagoditi svakom interijeru.

Brojni kupci odlučuju se za bezvremenske linije namještaja - klasiku koja je osvježena novim tkaninama i materijalima u modernim bojama. U našim novim kolekcijama zastupljeni su svi stilovi, a želimo uvijek ponuditi isti stil za baš sve prostorije doma. U posljednjih nekoliko godina u uređenju doma, uz klasični stil, najzastupljeniji su industrijski i vintage stil.

Industrijski stil odlikuje odabir materijala koji na prvi pogled djeluju grubo i hladno. Baš iz tog razloga uvijek tražimo neki spoj tih hladnih boja i materijala s toplinom masivnog drva.

U našu ponudu kuhinja po mjeri, industrijski stil smo unijeli posebno efektnim dekorom betona i čelika za kuhinjske fronte. No, možete kombinirati i crne mat fronte s radnom pločom u betonskom dekoru.

Uz kuhinje u tom stilu i bojama savršeno odgovara naš blagovaonski namještaj i detalji od masivnog drva. Osmislili smo i brojne modele blagovaonskih stolica i fotelja s metalnim postoljima.

Noge stolica mogu biti crne metalne u obliku tanke cijevi ili posebno efektnog plosnatog profila, a sjedište je dostupno u širokoj paleti boja i tkanina.

Ovakve stolice odlično pristaju uz naše stolove Verto i Avano za koje sami možete odabrati kombinacije ploče stola i nogu.

Predstavnik industrijskog stila u PRIMA salonima je naša najnovija modularna garnitura Mattia.

Ističe se modernim dizajnom sjedišta u kombinaciji s crnim metalnim postoljem. Za posebnu udobnost dizajnirani su pomični nasloni kojima možete prilagoditi dubinu sjedišta i visinu naslona. Modularna je pa pristaje svakom domu. Sastoji se od brojnih elemenata koji se mogu kombinirati i prilagoditi svakom prostoru bez obzira na njegovu veličinu.

Uz ovu garnituru savršeno pristaju i pomoćni stolići s metalnom konstrukcijom iz kolekcije dekoracija COCO maison.

Dekoracijama COCO maison možete obogatiti cijeli prostor pa tako u našim salonima i webshopu možete naći različite jastučiće, vaze, rasvjetu, dekoracije, sitni namještaj, slike i tepihe.

Podijeli:

  • Vlastita proizvodnja
    Prima za Vas upravlja kompletnim procesom proizvodnje namještaja od razvoja proizvoda i proizvodnje do dostave i montaže.
  • Domaća sirovina
    Prima koristi vrhunsku domaću sirovinu za izradu hrvatskog Prima namještaja.
  • Jamstvo kvalitete
    Prima, certificirani proizvođač namještaja, jamči vrhunsku kvalitetu te kontrolirane dobavljače.
  • Kratki rokovi isporuke
    Vlastiti razvoj proizvoda, proizvodnja, dostava i montaža omogućuje kratke rokove isporuke našim kupcima.
  • Razgranata mreža salona
    Prima je najveći maloprodajni lanac namještaja u regiji sa razgranatom mrežom od 57 Prima salona u Hrvatskoj.
  • Brza montaža i dostava
    Vlastita proizvodnja i brza izrada omogućuju kvalitetnu i brzu dostavu i montažu u Vašem domu.
  • Stručno savjetovanje
    Vrhunski tim Prima stručnjaka na usluzi Vam je pri odabiru cjelovitog rješenja za opremanje stanova, apartmana ili kuća za odmor.
  • Individualan pristup
    Za Vas radimo besplatnu izmjeru u Vašem domu i prijedlog idejnog rješenja opremanja interijera.
  • Hrvatski dizajn
  • Hrvatska proizvodnja
  • Hrvatska kvaliteta