Bez imalo muke uredite sobu u kojoj će vaši srednjoškolci i studenti voljeti provoditi vrijeme

Kako udovoljiti mladima? Što im sve treba? Bez čega ne mogu? Bilo da su u srednjoj školi ili na fakultetu uređenje sobe ne mora biti naporan zadatak. Naprotiv, može biti kreativno i inspirativno iskustvo.

 

 

Uz nekoliko ključnih elemenata i malo kreativnosti, možete stvoriti sobu koja ne samo da je funkcionalna, već i prilagođena njihovim potrebama i osobnosti. Nema potrebe za kompliciranim projektima – s pravim pristupom, možete postići savršenu ravnotežu između učenja, odmora i opuštanja.

 

 

U Prima salonima i na webshopu možete pronaći sobe za mlade kao što su Teens i Tom ili, pak, pojedinačne komade uredskog namještaja kao što su uredske stolice Montana, Dakota i Arizona, poličar Trenton te moderni stolovi Sens T, Sens H ili podizni stol Toledo koji je idealan ako vaše dijete ima bolju koncentraciju kada stoji.

 

 

Požurite u Primu zajedno sa svojim srednjoškolcima i studentima kako biste pronašli sve prije početka nove školske i akademske godine, no prije toga bacite oko na naših 6 savjeta za jednostavno i brzo uređenje cool sobe za mlade.

 

Foto: Freepik

 

Stvorite radni kutak koji motivira


Prvi korak je osigurati funkcionalan i ugodan radni prostor. Odaberite kvalitetan radni stol koji pruža dovoljno prostora za sve školske i studentske potrepštine.

 

 

Uz ergonomski oblikovanu stolicu, važno je dodati i dobru rasvjetu – stolna lampa s podesivim svjetlom bit će savršena čak i za kasnonoćno učenje ili rješavanje zadaća. Kad se vaše dijete osjeća ugodno za svojim stolom, učenje postaje manje opterećujuće.

 

 

Organizacija je ključ uspjeha


Prostor za pohranu je presudan za održavanje reda i stvaranje osjećaja smirenosti. Police, ladice i ormarići omogućit će vašem djetetu da lako organizira svoje knjige, bilježnice i ostale stvari, čineći sobu urednom i bez stresa.

 

 

Organizirani prostor povećava produktivnost i smanjuje kaos, čineći učenje učinkovitijim.

 

Udobnost iznad svega


Ne zaboravite na važnost kvalitetnog odmora. Udoban krevet s dobrim madracem je ključan za osiguravanje kvalitetnog sna, što je presudno za koncentraciju i uspjeh u školi ili na fakultetu.

 

 

Uz osobne, sentimentalne sitnice poput omiljenog prekrivača ili jastuka pretvorit će krevet u savršeno mjesto za opuštanje nakon napornog dana.

 

Dodajte osobni pečat

Dekoracije će sobu učiniti stvarno posebnom. Dopustite vašem djetetu da izrazi svoju osobnost kroz boje, postere, biljke ili druge ukrasne predmete.

 

 

 

Ova sloboda izražavanja stvorit će prostor u kojem se osjećaju ugodno i motivirano, a koji je ujedno i odraz njihovih interesa i stila.

 

 

Tehnologija koja podržava ciljeve


Računalo ili laptop i dobar internetski priključak danas su neizostavni u sobi svakog srednjoškolca ili studenta. Ako vaše dijete koristi i druge tehničke uređaje poput tableta ili slušalica s mikrofonom, neka budu integrirane u radni prostor. Tako će im sve potrebno biti nadohvat ruke.

 

 

Stvorite kutak za opuštanje


Na kraju, važno je imati mjesto gdje se vaše dijete može opustiti. Kutak s udobnom foteljom ili jastucima savršen je za čitanje, slušanje glazbe ili jednostavno odmaranje. Ovo je prostor gdje mogu pobjeći od svakodnevnih obaveza i napuniti baterije za nove izazove.

 

 

Uređenje sobe koja je funkcionalna, udobna i prilagođena vašem djetetu stvorit će okruženje u kojem će rado provoditi vrijeme.

 

 

Kad sve to učinite zajedno, s ljubavlju i pažnjom prema potrebama i željama vašeg djeteta, rezultat će biti prostor u kojem se osjećaju sretno, motivirano i spremno za sve izazove koji dolaze.

 

Podijeli:

  • Vlastita proizvodnja
    Prima za Vas upravlja kompletnim procesom proizvodnje namještaja od razvoja proizvoda i proizvodnje do dostave i montaže.
  • Domaća sirovina
    Prima koristi vrhunsku domaću sirovinu za izradu hrvatskog Prima namještaja.
  • Jamstvo kvalitete
    Prima, certificirani proizvođač namještaja, jamči vrhunsku kvalitetu te kontrolirane dobavljače.
  • Kratki rokovi isporuke
    Vlastiti razvoj proizvoda, proizvodnja, dostava i montaža omogućuje kratke rokove isporuke našim kupcima.
  • Razgranata mreža salona
    Prima je najveći maloprodajni lanac namještaja u regiji sa razgranatom mrežom od 57 Prima salona u Hrvatskoj.
  • Brza montaža i dostava
    Vlastita proizvodnja i brza izrada omogućuju kvalitetnu i brzu dostavu i montažu u Vašem domu.
  • Stručno savjetovanje
    Vrhunski tim Prima stručnjaka na usluzi Vam je pri odabiru cjelovitog rješenja za opremanje stanova, apartmana ili kuća za odmor.
  • Individualan pristup
    Za Vas radimo besplatnu izmjeru u Vašem domu i prijedlog idejnog rješenja opremanja interijera.
  • Hrvatski dizajn
  • Hrvatska proizvodnja
  • Hrvatska kvaliteta